Over ons

Vital Palace Zwolle onderscheidt zich als sportschool omdat de nadruk gelegd wordt op kwaliteit, luxe, begeleiding en sfeer.
Een plek waar je keihard kunt trainen, maar ook net zo hard kunt ontspannen. Join the Club!

Samen met een team van gemotiveerde medewerkers helpen wij dagelijks onze leden om het beste uit zichzelf te halen in een sfeer van positieve energie. Wij zijn sterk in het motiveren van een ieder die aan zichzelf wil werken of een gezond(er) lichaam als doel heeft.

Wij zijn meer dan een sportschool! Benieuwd? Kom langs voor een rondleiding of vraag hier de gratis weekpas aan!


VACATURES

Kom jij ons team versterken?

Momenteel hebben we geen vacatures, maar mocht je ervaring hebben met het begeleiden van fitness en/ of groepslessen of denk jij ons balie team te kunnen versterken? Dan ontvangen we graag een open sollicitatie van jou.

Bij Vital Palace werken enthousiaste baliemedewerkers, kundige trainers en gedreven instructeurs. Een klant komt bij Vital Palace om zich te trakteren op een goede training.

Vital Palace Zwolle onderscheidt zich als sportschool omdat de nadruk gelegd wordt op kwaliteit, luxe, begeleiding en sfeer. Een plek waar je heerlijk kunt trainen, maar ook net zo hard kunt ontspannen.

Stuur een open sollicitatie naar info@vitalpalace.nl

 

Gratis weekpas

Wij nodigen u van harte uit voor een gratis kennismaking bij Vital Palace. WEEKPAS: 7 dagen onbeperkt trainen inclusief groepslessen, begeleiding en sauna Heeft u geen behoefte aan een weekpas? U kunt ook gewoon een gratis dagpas aanvragen. Meer informatie? Bel 038-4227311

Lees verder