Over ons

Vital Palace Zwolle onderscheidt zich als sportschool omdat de nadruk gelegd wordt op kwaliteit, luxe, begeleiding en sfeer. De basis van Vital Palace wordt gevormd door ons klantvriendelijk en vakkundig personeel. Door hun deskundige begeleiding en de ontspannen sfeer voelt iedereen zich al snel thuis in onze club.

Wat uw sportieve doelstellingen ook mogen zijn, wij helpen u het beste uit uzelf te halen. Wij zijn sterk in het motiveren van een ieder die aan zichzelf wil werken of een gezond(er) lichaam als doel heeft. Vital Palace gelooft in de principes: persoonlijke begeleiding, professionaliteit en positieve energie.

Wij hebben een eigen app waarmee u zich online kan aanmelden voor groepslessen, blogs lezen, trainingsschema's volgen en uw voeding dagboek bijhouden. Deze app is gratis voor alle leden!


VACATURES

Vroege vogel gezocht!

Wil jij werken bij de leukste en beste sportschool en kom jij 's-ochtends vrolijk uit je bed ?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie houdt in dat je van maandag t/m donderdag de sportschool om 7.00 uur opent. Je verricht verschillende werkzaamheden: licht schoonmaak werk, administratie, gastvrouw, bar, zonnestudio werkzaamheden. Om 8.30 uur word je afgelost door je collega. Deze functie is een leuke bijbaan naast je studie of naast ander werk. Ook mag je gratis gebruik maken van ons faciliteiten (sporten en zonnen). Wij bieden een zeer leuke werkomgeving met een enthousiast team!

Uren:
6 uur per week
maandag t/m donderdag 7.00 - 08.30 uur

Eisen:

  • representatief
  • interesse in sport/fitness
  • woonachtig in Zwolle
  • flexibel
  • zeer klantvriendelijk
  • v.a. 18 jaar

Interesse? Stuur jouw cv, motivatie en foto naar info@vitalpalace.nl

 

Gratis weekpas

Wij nodigen u van harte uit voor een gratis kennismaking bij Vital Palace. WEEKPAS: 7 dagen onbeperkt trainen inclusief groepslessen, begeleiding en sauna Heeft u geen behoefte aan een weekpas? U kunt ook gewoon een gratis dagpas aanvragen. Meer informatie? Bel 038-4227311

Lees verder