Over ons

Vital Palace Zwolle onderscheidt zich als sportschool omdat de nadruk gelegd wordt op kwaliteit, luxe, begeleiding en sfeer.
Een plek waar je keihard kunt trainen, maar ook net zo hard kunt ontspannen. Join the Club!

Samen met een team van gemotiveerde medewerkers helpen wij dagelijks onze leden om het beste uit zichzelf te halen in een sfeer van positieve energie. Wij zijn sterk in het motiveren van een ieder die aan zichzelf wil werken of een gezond(er) lichaam als doel heeft.

Wij zijn meer dan een sportschool! Benieuwd? Kom langs voor een rondleiding of vraag hier de gratis weekpas aan!

VACATURES 

BALIEMEDEWERKER (30 uur per week)

Een toffe baan in een energieke omgeving, veel zelfstandigheid en fun op de werkvloer!

In de functie van baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende receptiewerkzaamheden. Omdat een baliemedewerker vaak alleen achter de balie staat is dit een zeer zelfstandige functie. In stressvolle situaties behoor je dan ook je ‘mannetje’ te staan. Daarnaast zorg je ervoor dat de leden tevreden blijven en graag bij ons terug komen. Je bent het gezicht van het bedrijf. Je bent commercieel en sales gericht ingesteld zonder de aandacht voor de klant te verliezen.

Taken: barwerkzaamheden, administratie, kassa , zonnestudio, schoonmaak, verkoop producten & gastvrouw.

Functie eisen: representatief, sterk persoonlijkheid, commerciële vaardigheden, administratief sterk, zeer klantvriendelijk, affiniteit met sport/fitness, gevoel voor humor, stressbestendig, verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandig.

Woon jij in Zwolle, ben je 20 jaar of ouder en denk jij een versterking te zijn voor onze crew? Mail dan jouw cv, motivatie en foto naar info@vitalpalace.nl


Denk jij ons team te kunnen versterken als baliemedewerker of groepsles instructeur? Open sollicitaties zijn altijd welkom! 

Gratis weekpas

Wij nodigen u van harte uit voor een gratis kennismaking bij Vital Palace. WEEKPAS: 7 dagen onbeperkt trainen inclusief groepslessen, begeleiding en sauna Heeft u geen behoefte aan een weekpas? U kunt ook gewoon een gratis dagpas aanvragen. Meer informatie? Bel 038-4227311

Lees verder