Over ons

Vital Palace Zwolle onderscheidt zich als sportschool omdat de nadruk gelegd wordt op kwaliteit, luxe, begeleiding en sfeer.
Een plek waar je keihard kunt trainen, maar ook net zo hard kunt ontspannen. Join the Club!

Samen met een team van gemotiveerde medewerkers helpen wij dagelijks onze leden om het beste uit zichzelf te halen in een sfeer van positieve energie. Wij zijn sterk in het motiveren van een ieder die aan zichzelf wil werken of een gezond(er) lichaam als doel heeft.

Wij zijn meer dan een sportschool! Benieuwd? Kom langs voor een rondleiding of vraag hier de gratis weekpas aan!


VACATURES

BALIEMEDEWERKSTER

= 18 uur per week =

Als baliemedewerkster ben je het gezicht van Vital Palace. Je bent het eerste en laatste aanspreekpunt voor onze leden. Je bent vriendelijk, representatief, je kunt zelfstandig organiseren en je bent communicatief sterk.

Uren:

Vrijdag avond (5 uur) en verschillende diensten op zaterdag en zondag (13 uur).

Woon jij in Zwolle, ben je 20 jaar of ouder, wil je graag veel werken en lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team?

 JOIN THE CREW!

Stuur jouw cv, motivatie en foto naar info@vitalpalace.nl

Gratis weekpas

Wij nodigen u van harte uit voor een gratis kennismaking bij Vital Palace. WEEKPAS: 7 dagen onbeperkt trainen inclusief groepslessen, begeleiding en sauna Heeft u geen behoefte aan een weekpas? U kunt ook gewoon een gratis dagpas aanvragen. Meer informatie? Bel 038-4227311

Lees verder