Over ons

Vital Palace Zwolle onderscheidt zich als sportschool omdat de nadruk gelegd wordt op kwaliteit, luxe, begeleiding en sfeer.
Een plek waar je keihard kunt trainen, maar ook net zo hard kunt ontspannen. Join the Club!

Samen met een team van gemotiveerde medewerkers helpen wij dagelijks onze leden om het beste uit zichzelf te halen in een sfeer van positieve energie. Wij zijn sterk in het motiveren van een ieder die aan zichzelf wil werken of een gezond(er) lichaam als doel heeft.

Wij zijn meer dan een sportschool! Benieuwd? Kom langs voor een rondleiding of vraag hier de gratis weekpas aan!


VACATURES

Vroege vogel gezocht!

Wil jij werken bij de leukste en beste sportschool en kom jij 's-ochtends vrolijk uit je bed ?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie houdt in dat je van maandag t/m donderdag de sportschool om 7.00 uur opent. Je verricht verschillende werkzaamheden: licht schoonmaak werk, administratie, gastvrouw, bar, zonnestudio werkzaamheden. Om 8.30 uur word je afgelost door je collega. Deze functie is een leuke bijbaan naast je studie of naast ander werk. Ook mag je gratis gebruik maken van ons faciliteiten (sporten en zonnen). Wij bieden een zeer leuke werkomgeving met een enthousiast team!

Uren:
6 uur per week
maandag t/m donderdag 7.00 - 08.30 uur

Eisen:

  • representatief
  • interesse in sport/fitness
  • woonachtig in Zwolle
  • flexibel
  • zeer klantvriendelijk
  • v.a. 18 jaar

Interesse? Stuur jouw cv, motivatie en foto naar info@vitalpalace.nl

Gratis weekpas

Wij nodigen u van harte uit voor een gratis kennismaking bij Vital Palace. WEEKPAS: 7 dagen onbeperkt trainen inclusief groepslessen, begeleiding en sauna Heeft u geen behoefte aan een weekpas? U kunt ook gewoon een gratis dagpas aanvragen. Meer informatie? Bel 038-4227311

Lees verder