Feestelijke finale

Dat was ‘m dan!

De VitalChallenge’17 is ten einde. Met een feestelijke finale avond is deze challenge voor dit jaar afgesloten. 2 Geweldige winnaars, Boyke en Nick en een top winnares Gerda! Jaja, nou moet ik hier natuurlijk even op inhaken…want heren, heren, heren…3 jaar op rij een overall winnares van boven de 40! Waar gaat dit mis mannen? Al die mooie praatjes en het stoere geshow van de spierballen leveren nog steeds geen beker op. Drie keer is scheepsrecht dus ik kan nu toch wel met grote overtuiging melden; do not mess with a 40+ lady! We rule the gym! Ha! Zet m op volgend jaar mannen, de lat is hoog gelegd. 😉

En dan nu even over mijn eigen challenge. Dat was er niet één om verder heel lang bij stil te staan. Het zat er dit jaar niet in. Te weinig motivatie, ik had ook niet de drive om heel veel af te vallen, voel me eigenlijk best prima met het gewicht wat ik nu heb. En ja, ik wil nog wel wat sterker worden en iets meer spiermassa opbouwen, maar dat hoeft niet in 3 maand te gebeuren.

Daarnaast waren er in mijn privéleven wat dingen die mijn aandacht opslokten waardoor ik geen focus kon leggen op de challenge. Dat gaf zeker innerlijke wrijving en schuldgevoel, want ja, ik moest toch iets bewijzen, ik was tenslotte de winnares van 2016. Maar ja, met schuldgevoel kom je niks verder, en waarom? Ik voel me lekker in mijn vel, let op mijn voeding, en probeer regelmatig te sporten.

Daarnaast ben ik met super leuke creatieve dingen bezig, ook een belangrijke kant van mijzelf die ik jaren heb genegeerd, maar die nu een steeds belangrijker rol krijgt. En ik geniet van hapjes en sapjes met vrienden, fijne festivals en mijn moestuin. Een week heeft nu eenmaal niet meer dan 7 dagen, en die dagen niet meer dan 24 uur, dan is het soms zoeken naar de balans. Op dit moment neigt de balans meer naar mijn creatieve bezigheden en iets minder naar de sportieve activiteiten. Maar ook daar komt wel weer een kentering in. Want dat bikinilijf moet natuurlijk geen plumppudding worden. 😉

Dus Marcel, je bent nog lang niet van me af. Haha!

Als afsluiter van deze VitalChallenge blog wil ik graag even de hele crew van Vital Palace in het zonnetje zetten. Ik heb me nog nooit zo op m’n gemak gevoeld bij een sportschool als dat ik doe bij Vital. De sfeer is altijd goed, en dat komt door jullie! Van de VitalChallenge maken jullie iets speciaals met verschillende acties en belachelijk veel prijzen voor de winnaars. Natuurlijk mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren, maar die zouden dat niet cadeau geven als ze jullie niet een warm hart toedragen.
Een topteam met allemaal een positieve drive die heel aanstekelijk werkt. Dank daarvoor! Op naar de volgende challenge! Mét natuurlijk de geweldige filmpjes van Marcel! ARE YOU READY!

Groet Mirjam

 

 

Article by VitalPalace