View More: http://ilkavanwierenphotograpy.pass.us/vitalpalace-mirjam

Bodyshape

Body Shape is een zeer complete en gevarieerde groepsles. Er wordt op plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding.

View More: http://ilkavanwierenphotograpy.pass.us/vital-palace-anja

HIIT

Deze interval trainingen zijn uitdagend, effectief en zorgen voor zichtbaar resultaat. Intensief en uitdagend, elke les weer een andere workout. No excuses!

VitalpalaceSfeer.SanneVenhuizen.-26-opt

Kickfit

Kickfit is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan. Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de Kickbag. KickFit is de manier om in shape te komen en te blijven.

View More: http://ilkavanwierenphotograpy.pass.us/vitalpalace-mirjam

Bodypump

Bodypump is de snelste manier om in vorm te raken, vet te verbranden en een strakker lichaam te krijgen. Het is een spierverstevigende groepsles met gewichten.

Yoga

Een afwisselende les met stukken Power , Flow en Hatha Yoga. We werken aan lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen maar ook pakken we onze rustmomenten.

View More: http://ilkavanwierenphotograpy.pass.us/vitalpalace-mirjam

Core & Stability

Core training is een workout die de kern van het lichaam (rug, buik en bekken) sterker en stabieler maakt en de flexibiliteit en balans van het lichaam verbetert.

spinning

Spinning

Spinning is het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil werken aan zijn of haar conditie en voor de versteviging van de billen, buik en benen