YOGALATES

 

Yogalates combineert yoga met Pilates en kan door jong en oud beoefend worden. Zelfs voor mensen met blessures of herstellend hiervan is het een goede training. Het zorgt voor een toename van flexibiliteit en energie, het zorgt voor een betere tonus (je wordt strakker), het verbetert de spierfunctie, geeft een betere houding, je lichaamsbewustzijn neemt toe, waardoor je meer aandacht krijgt voor je houding en ademhaling.

Dat werkt ook door op je geest; het zorgt voor ontspanning en het brengt je meer in contact met jezelf, waardoor je bewuster in het leven gaat staan. Maar vooral maakt het je fysiek sterker: je buik-, rug-, bil- en beenspieren worden steviger.

En het geeft je lichaam een mooiere definitie. Je zou het kunnen zien als weerstandtraining met je eigen lichaam waardoor je ‘lange spieren’ ontwikkeld en je lichaam strakker wordt.

Donderdag    19:00 – 20:00 uur

 

Wil jij graag een proefles volgen? Bel 038-4227311, mail naar info@vitalpalace.nl of vraag de gratis weekpas aan!

Gratis weekpas

Wij nodigen u van harte uit voor een gratis kennismaking bij Vital Palace. WEEKPAS: 7 dagen onbeperkt trainen inclusief groepslessen, begeleiding en sauna Heeft u geen behoefte aan een weekpas? U kunt ook gewoon een gratis dagpas aanvragen. Meer informatie? Bel 038-4227311

Lees verder