Over ons

Vital Palace Zwolle onderscheidt zich als sportschool omdat de nadruk gelegd wordt op kwaliteit, luxe, begeleiding en sfeer. De basis van Vital Palace wordt gevormd door ons klantvriendelijk en vakkundig personeel. Door hun deskundige begeleiding en de ontspannen sfeer voelt iedereen zich al snel thuis in onze club.

Wat uw sportieve doelstellingen ook mogen zijn, wij helpen u het beste uit uzelf te halen. Wij zijn sterk in het motiveren van een ieder die aan zichzelf wil werken of een gezond(er) lichaam als doel heeft. Vital Palace gelooft in de principes: persoonlijke begeleiding, professionaliteit en positieve energie.

Wij hebben een eigen app waarmee u zich online kan aanmelden voor groepslessen, blogs lezen, trainingsschema's volgen en uw voeding dagboek bijhouden. Deze app is gratis voor alle leden!


Wij hebben op dit moment geen baliemedewerker/fitness vacatures!

Denk jij toch ons team te kunnen versterken? Stuur een open sollicitatie naar info@vitalpalace.nl 

Wij zijn wel altijd op zoek naar inval krachten voor de groepslessen (kickfit, spinning, bodyshape, yogalates, hiit). Stuur uw cv, motivatie en foto naar info@vitalpalace.nl

Gratis weekpas

Wij nodigen u van harte uit voor een gratis kennismaking bij Vital Palace. WEEKPAS: 7 dagen onbeperkt trainen inclusief groepslessen, begeleiding en sauna Heeft u geen behoefte aan een weekpas? U kunt ook gewoon een gratis dagpas aanvragen. Meer informatie? Bel 038-4227311

Lees verder