Celebrate the Summer!

DSC_2912

Nu de temperaturen stijgen, druipt het zweet na 5 minuten sporten vaak al van je rug. En hoewel we van de zonnige temperaturen veel meer zin krijgen om vroeg op te staan, is het toch best verleidelijk om na je school- of werkdag het terras op de te duiken in plaats van de sportschool in. Maar daar hebben wij de oplossing op gevonden. Met deze evenementen wordt sporten deze zomer een stuk leuker.

Fresh Yoga: Bij mooi weer rollen wij de matjes uit in het Wezenlandenpark. Yoga in de buitenlucht geeft een extra dimensie aan je yoga practice: je ruikt het gras, je ziet de bomen, je hoort de vogels en je voelt een windje langs je huid. De les is voor iedereen toegankelijk.  Alle lessen zijn standaard binnen maar met warm weer zullen wij een aantal dagen van te voren communiceren (via Facebook/Instagram/onze app) of de les buiten wordt gegeven. Check onze social media of bel 038-4227311. Eerst volgende les buiten: donderdag 4 juli 19.00 uur. verzamelen bij de skatebaan van het Wezenlandenpark. Neem een vest, grote handdoek of yogamatje mee. 

Outdoor Jumping: Let’s go outside! Zaterdagochtend 13 juli verplaatsen wij de trampolines naar het Wezenlandenpark. Ook de bodyshape les zal die dag in het park gegeven worden. Geef je snel op!

Abs Party: Onze buikspierkoning Jacco geeft bij mooi weer de Abs work-out op de parkeerplaats.

BootyCircuit: WAKE UP || KICK ASS || REPEAT
Wil jij de perfecte “Booty” ga dan nu echt aan de slag want je zult er hard voor moeten trainen. In deze smallgroup training gaan we ons speciaal focussen op de billen! Maandag 22 juli, om 16:00 uur. Opgeven via de app of bij de balie. 

KidsClub (try-out): KidsClub is de oplossing voor de sportende mama’s en papa’s. Je kunt jouw kinderen (4-12 jaar) op zondag 7 juli mee nemen naar Vital Palace.  Zo kan je lekker bij ons sporten of ontspannen terwijl de kinderen worden vermaakt in onze KidsClub.  De kinderen krijgen een gezellige en leuke gymles. Na de zomer vakantie zullen wij deze service verder uitbreiden. Meer informatie? Klik hier!

LedenBBQ: Vrijdag 6 september organiseren wij weer een gezellige leden BBQ. Bijkletsen met al je sportvrienden. Opgeven kan vanaf 1 augustus bij de balie. Betalen graag voor 1 september.

Tekengebied 8

Article by VitalPalace