De VitalChallenge bij Vital Palace

Altijd al à la Baywatch op het strand willen shinen, maar kom je er iedere keer weer achter dat je net iets te laat bent begonnen? Begin dit jaar op tijd en doe mee aan onze zinderde Vital Challenge. Speciaal voor onze leden van Vital Palace. Een persoonlijk voedingsplan, uitdagende trainingsschema’s en het allerbelangrijkste: de Challenge is jouw stok achter de deur om dit jaar écht jouw doelen te bereiken! Daag jezelf uit en ga samen met andere Vital’ers deze sportieve strijd aan.

Wat moet ik doen?
De Vital Challenge is een wedstrijd waarbij we jou uitdagen om binnen drie maanden je eigen gestelde doelen te bereiken. Wat wil jij in 2020 bereiken? Iedereen mag zelf bepalen wat die doelen zijn. Natuurlijk kunnen onze coaches je helpen met het bepalen van dat doel.

Enkele voorbeelden van voorgaande jaren:

 • Droog trainen
 • Vetpercentage verminderen
 • Conditie verbeteren
 • Afvallen
 • Uitlopen van een Halve Marathon
 • Meer spiermassa etc.

Wil je vast beginnen? Kom dan langs of maak een afspraak met onze instructeur. Bel 038-4227311

Doelgericht trainen en aan de slag met gezonde voeding
Na het bepalen van jouw doel ga je drie maanden lang aan de slag met je eigen of door de coach verkregen eet- en trainingsschema’s. Er zullen diverse clinics en workshops worden gegeven ter ondersteuning van de Challenge. Vanzelfsprekend zullen alle challengers elkaar ook uitdagen en stimuleren om alles uit de Challenge te halen en zo mooie resultaten te boeken.

Halve marathon clinic
Elk jaar zullen we met een Vital Palace team meedoen aan de Halve Marathon van Zwolle. Gedurende de Challenge kun je iedere week in 2020 een clinic volgen van een ervaren hardloopster voor de ultieme voorbereiding op jouw Halve Marathon.

Hoe worden mijn resultaten gemeten?
Meten is weten. Om te kunnen bepalen wie uiteindelijk de winnaars zijn zullen we aan de hand van een aantal punten jullie vorderingen gaan meten. We kijken naar je gewicht, je vetpercentage en het aantal centimeters (heupomvang etc) Dat gebeurt in een aantal fases:

 1. Eerste meting
  Tijdens de eerste meting bespreek je gezamenlijk met de coach jouw doel. Gezamenlijk maken jullie een plan van aanpak. Een afspraak maken voor de eerste meting is verplicht.

  Dit kan op: 4, 5, 6 maart 2020
 2. Tussenmeting
  Na 6 weken kom je weer langs voor een meting. Hoe gaat het nu? Wat kunnen we eventueel veranderen? We kijken naar je vorderingen en zullen waar nodig je eet- en trainingsschema’s aanpassen. Na 10 weken is er een mogelijkheid voor een extra tussenmeting. De tussenmetingen zijn op 16 en 17 april 2020.
 3. Eindmetingen
  Begin juni zijn de eindmetingen.

  Eindmeting is op: 28 en 29 mei 2020.

Hoe worden de winnaars bepaald?
Voor het bepalen van de winnaar kijken we naar meerdere aspecten:

 • Resultaten van de metingen
 • Je inzet en doorzettingsvermogen
 • Figuurcorrectie

LET OP! Niemand is verplicht om advies en hulp van de coaches van Vital Palace op te volgen. Wij bieden dit gratis en met veel liefde aan. Begeleiding en schema's zijn inclusief het abonnement. De deelnemer is vrij in keuze van begeleiding. De VitalChallenge is een sportieve competitie. Wij beoordelen de deelnemers op onze wijze. Wij zijn niet verantwoordelijk mocht het gewenste resultaat niet bereikt zijn.

Wanneer is de challenge?
De Vital Challenge start ieder jaar in maart. Je hebt na de eerste meting 12 weken de tijd om alles uit jezelf te halen om jouw doelen te bereiken.

Vrijdag 5  juni 2020 is de prijsuitreiking!

Waar?
Uiteraard kun je voor trainingen altijd terecht bij onze groepslessen (indoor en outdoor) en het kracht en cardio gedeelte van Vital Palace. Begeleiding is aanwezig en er is altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de Challenge zullen er ook speciale clinics en workshops georganiseerd worden.

Voor wie?
Alle leden van Vital kunnen zich GRATIS aanmelden voor de Challenge.
Niet-leden kunnen voor €169,- meedoen met de challenge en 4 maanden trainen bij Vital Palace inclusief begeleiding, groepslessen, schema's en natuurlijk kans op een podiumplek. Dit abonnement is van 1 t/m 29 februari 2020 beschikbaar. Advies; start begin februari!
Benieuwd naar deze unieke challenge? Kom langs voor een rondleiding of vraag de gratis weekpas aan!

Wat kan ik winnen?
Een fit en gezond lijf is natuurlijk de mooiste prijs die je jezelf kunt geven, maar als extra motivatie delen we aan de echte toppers een aantal mooie prijzen uit:

1e prijs: 3 maanden gratis sporten (dames,heren)
2e prijs: 2 maanden gratis sporten (dames,heren)
3e prijs: 1 maand gratis sporten (dames,heren)

Overall winnaar: €100,- voedingssupplementen bon en de felbegeerde beker. 

Tevens verdelen we diverse cadeaubonnen en attenties van verschillende bedrijven over onze winnaars.

Hoe kan ik me inschrijven?
Vanaf 1 januari 2020 start de inschrijving. Inschrijven kan bij de balie.

Meedoen met de Halve marathon clinic? Geef dit door aan  Anika.


Tijdens de Challenge
Download de VitalPalace app want tijdens de challenge is het belangrijk om je voedingsdagboek goed bij te houden.
Deze app is alleen voor leden. Nog geen gegevens? Vraag aan de balie jouw inloggegevens op.

Wil je tijdens de challenge extra begeleiding? Maak dan een afspraak bij de balie!

Blijf ook op de hoogte via facebook en instagram!

VTCH-Challenge2020