Ibiza is geboekt!

krachttraining

Ondertussen zijn we aan het einde van maart, dus de VitalChallenge’18 is al bijna een maandje bezig en de sportschool ontploft zowat, oke dat was overdreven.. sommige avonden dan maar wat is het gezellig.
Iedereen heeft een ander doel en het is leuk om te zien hoe iedereen zijn eigen plan daaraan hangt.

Wat is eigenlijk mijn doel? Mijn doel is om die verrekte vetjes (de bekende vetjes) te laten verdwijnen.. maar dat blijkt iets makkelijker gezegd dan gedaan.
Al vanaf januari noteer ik elke dag al mijn voeding en probeer ik zo goed mogelijk binnen mijn macroā€™s te blijven maar tot nu toe gebeurd er nog weinig en sta ik stil.
Mijn ruggengraat heb ik in ieder geval nog niet verloren, dus we blijven door gaan. Maar als iemand de gouden tip heeft dan hoor ik hem echt heel graag;)

Toch wil ik even zeggen dat ik het echt super goed vind, van alle mensen die mee doen en zich zo inzetten om de mooiste resultaten te behalen.
Ik ben echt heel benieuwd naar eind mei.. (eigenlijk omdat ik dan weer mijn eerste slok wijn weer mag drinken..) maar ook naar de resultaten hoor (Haha)!! Ik heb me laten vertellen dat eigenlijk iedereen die mee doet al een winnaar is.. dus die hebben we maar in de pocket šŸ˜‰

Ik wilde in deze blog het eigenlijk niet zoveel over wijn hebben.. maar helaas (of niet) ik heb er gewoon dagelijks mee te maken.
Nu ik natuurlijk geen wijn drink, vallen mij echt heel veel dingetjes op die mij normaal niet waren opgevallen.
Zo slaap ik heel af en toe nog heerlijk bij mijn ouders in Giethoorn en ik stond laatst echt helemaal perplex, mijn moeder heeft gewoon shampoo heeft met de ChardonnayĀ bes?!? ik wist helemaal niet dat dit bestond..!!! ik heb werkelijk waar even een paar tellen naar de verpakking gekeken om te beseffen dat wat ik las, echt goed las.. Ohmy wat een feest!

En zo was het de 2e week van maart weer raak met een spiertje in mijn been.. ik deed niks bijzonders een simpele lunges.. en ja hoor.. knak! Erg balen, want ik was net genezen van een spier in mijn andere been.
Deze ellendigheid moet je goed koelen.. dit doen we dan (bij gebrek aan beter) ook in stijl.. ja het enige wat ik in mijn koelkast had liggen was deze fles.. of een kipfilet.
Haha ik weet zeker dat jij voor hetzelfde had gekozen šŸ˜‰


Maar we zitten niet bij de pakken neer.. volgende dag stond ik gewoon weer in de sportschool!!
Wat zeggen ze ook alweer? Verliezen is geen optie.

Los van dat veel mensen er geen vertrouwen in hadden, gaat het ā€œ ontwijnenā€ mij heel goed af, we zijn nu aan het einde van maart en ik heb nog geen druppel alcohol gehad.

Maar ik ben niet perfect en mijn vriendinnen worden helemaal gek van mij want ik heb continu drang naar gekke dingen (ja, eerlijk gezegd mis ik echt een heerlijk glas wijn)
Het gaat wel lastiger dan dat ik gehoopt had, een jaar geleden heb ik het ook gedaan en toen ging het echt makkelijker.
Afgelopen woensdag ben ik met mijn collega naar een wijnproeverij geweest in het Amstel Boathouse in Amsterdam. Fantastische wijnen, maar toch heb ik alleen maar geroken ik wil de verleiding niet in mijn mond als ik dat ga doen weet ik zeker dat ik om ben en meer wil drinken.

Ook heb ik deze maand nog iets fantastisch meegemaakt;

Een vriendin appte mij;
Agnes!! Hoest? Vraagje… wij moeten zondag hockeyen en je had gezegd dat je wel een keer mee zou willen doen? nu zijn we zondag maar met 10 en we hebben echt een tekort aan speelsters de komende tijd. Komt ie…… zou jij met ons mee willen doen?? Kleding en zo regelen wij. Je hoeft alleen maar in het veld te staan en maakt niet uit dat je het nog niet echt kan. Xx

Ja, je raad het al, dit had ik dus een keer gezegd met een borrel op! Het leek mij toen zo leuk om een keer te hockeyen.
Maar, ik laat me niet kennen.. en ik vind deze dingen altijd super leuk dus ja hoor ik ging mee naar de hockey wedstrijd!

Ik heb echt nog nooit van mijn leven gehockeyd, dus dit was een hele nieuwe ervaring.
Onderweg in de auto hadden we veel verhalen maar niets ging over hockey want dit werd ons wel verteld als we er waren. Helaas was er iets te strak gepland waardoor er geen tijd meer was om met mij door te nemen wat de regels zijn, hoe werkt het, wat moet je doen en: waar sta ik?????

Het team liep al het veld op, ik wilde ook het veld oplopen, toen ik merkte dat ik wat miste riep ik door de zenuwen heel hard; waar is eigenlijk mijn stock.. Iedereen draaide zich om en moesten heel hard lachen.. bleek het een stick te zijn in plaats van een stock haha zo zie je maar weer, ik moet nog heel veel leren.

Maar wat een ervaring.. ik ben twee keer in de wedstrijd mijn stick verloren.. de eerste bal die ik aannam en sloeg werd afgeblazen.. #nietmetdebollekantslaan vond ik het nog erg lastig om de stick met twee handen vast te houden.. het bitje wat ik in had moest ik in 2sec in warm water in mijn mond doen waardoor deze echt veel te groot was.. de schoenen die ik aan had, op kon skiƫn en het rokje die ik droeg het broekje van stuk was dus het ook echt een rokje was.. maar hƩ wat was het fantastisch! Wat een leuk team, leuke meiden, echt een heerlijke zondag zeker voor herhaling vatbaar!

Lieve mensen, de challenge is begonnen, Ibiza is geboektā€¦ er is werk aan de winkel.

 

Article by VitalPalace