We zijn gestarrrrtt!!!

_DSC1079

Hallo medefitmensen!

Officieel begint de VitalChallenge pas volgende week (bij je eerste meting) maar ik ben alvast begonnen. En het begin is iets anders als dat ik had gepland. Misschien heb je mij al zien strompelen door de sportschool of iets voorbij zien komen op mijn insta of facebook.
Maar nu 2 weken en 2 dagen geleden had ik mijn laatste feestje voor de challenge, super leuk! We gingen naar Kygo in de Ziggodome en op de terugweg ben ik over een stoeprand gevallen, auw!
Ik wist direct dat het niet goed zat maar we moesten nog een heel eind lopen dus in de eerste instantie nog geprobeerd zelf naar de auto te lopen maar dit was geen succes. De volgende ochtend naar de dokter, s ’middags foto’s laten maken in het ziekenhuis. Gelukkig niets gebroken maar wel mijn enkelbanden (zowel de binnenste als de buitenste) gescheurd. 2 weken voor de challenge ik kon wel janken. Maar goed niet bij de pakken neerzitten, hup beentje omhoog en rust houden. Moeilijk dat stil zitten als het moet.

Ik heb direct Marcel een bericht gestuurd of ik een aangepast schema kon krijgen wanneer ik weer een beetje fatsoenlijk kon lopen, dat fatsoenlijk lopen is nog steeds niet helemaal gelukt haha.

Verder vind ik het heel leuk om 1 of 2 x per week mee te doen aan een groepsles. Normaal gesproken doe ik op maandag altijd mee met de bodypump les, super leuk! Alleen dit zit er voorlopig niet in. ☹
Maar wat ik dus altijd al een keer heb willen doen is Yoga. En dit was het perfecte moment om dat een keer te gaan proberen. Even aan Anika gevraagd of dit kon met mijn blessure.
Je kan iedere donderdag avond om 19.00 uur meedoen aan de yoga les gegeven door Joyce . Echt een hele leuke les en ook de lerares Joyce doet het super leuk. Alleen van haar word je al helemaal rustig en zen. Dus mocht je altijd al een keer een lesje willen volgen moet je dat zeker doen!

Nu nog even terug naar de challenge, of mijn challenge.

Wat zijn mijn doelen?

Allereest afvallen. Daarnaast voel ik mij vaak echt een slappe paling dus mijn doel is ook zeker sterker worden. Het zou echt vet zijn als ik aan het einde van de challenge 10 chin ups kan doen!!

En daarnaast heb ik nog een doel. Hebben jullie de blog van Agnes gelezen (ontwijnen)? Niet?! Heel snel nog even doen dan!! Als je het wel hebt gelezen dan heb je ook gelezen over die vriendin die meedeed aan dry januari, en ze moest vieren dat ze onder de 70 kilo was, met WIJN. That was me. Dat was 13 januari, dus zo lang heb ik het volgehouden. Met een teleurgestelde Marcel als resultaat.
Over ruggengraat gesproken, blijkbaar heb ik die ook niet haha. Niemand geloofd mij dan ook dat ik de hele challenge niet ga drinken. Maar ik ga het tegendeel bewijzen!
Want ondanks mijn blessure is mijn plan nog steeds om te winnen. ?

Dus mensen, mochten jullie nog twijfelen is dit het juiste moment om te gaan sporten? Of is dit het juiste moment om mee te doen aan de challenge? Dan is mijn antwoord: JA!
Je kan altijd 100 excuses verzinnen om het niet te doen maar er is altijd 1 goede reden om het wel te doen namelijk en dat is jijzelf! En dat hoef ik vast niet uit te leggen.

Aanmelden voor DÉ VitalChallenge’18 kan nog tot maandag. Dus hopelijk tot snel in de sportschool.

Article by VitalPalace