BEDRIJFSFITNESS

  Steeds meer bedrijven zien het belang in van fitte werknemers en maken werk van bedrijfsfitness.

  Logisch.
  Het mes snijdt hier duidelijk aan twee kanten. Fitness werkt stimulerend voor medewerkers. Bovendien heeft het een gunstig effect op het ziekteverzuim. Ook de overheid erkent dit, met als gevolg dat zij het belasting-technisch aantrekkelijk maakt om het in te voeren binnen uw organisatie.

  Vital Palace Zwolle is het perfecte adres om uw personeel op een verantwoorde wijze aan hun fit- en gezondheid te laten werken. Onze sportschool heeft uitgebreide faciliteiten en mogelijkheden om bedrijfsfitness ook bij uw onderneming succesvol te laten zijn. En dit tegen gunstige tarieven.

  Wilt u weten wat wij voor uw onderneming kunnen doen?

  Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. We laten u dan graag onze sportschool zien en kunnen dan alle mogelijkheden persoonlijk met u bespreken.

  Bedrijven die o.a. bij ons trainen zijn: Gemeente Zwolle en UWV

  Voor meer informatie of het maken van een afspraak mail naar [email protected]

  Gratis weekpas

  Wij nodigen u van harte uit voor een gratis kennismaking bij Vital Palace. WEEKPAS: 7 dagen onbeperkt trainen inclusief groepslessen, begeleiding en sauna Heeft u geen behoefte aan een weekpas? U kunt ook gewoon een gratis dagpas aanvragen. Meer informatie? Bel 038-4227311

  Lees verder