BEGELEIDING

  Bij Vital Palace Zwolle traint u onder begeleiding van zeer ervaren fitness instructeurs. Afhankelijk van uw doelstellingen, mogelijkheden en ervaring, adviseren wij u op welke manier u het beste kunt trainen. Onze fitness instructeurs stellen in overleg met u een persoonlijk trainings- en/of voedingsschema op. Begeleiding en schema's zijn altijd gratis en inclusief het abonnement. Wij werken met het VirtuaGym systeem. U kunt via de gratis Vital Palace app trainingsschema's volgen en uw voedingsschema invoeren.

  BEGELEIDING IS ALTIJD GRATIS EN PERSOONLIJK!


  Fitnessbegeleiding 60 minuten (gratis voor leden)
  Voedingsadvies 30 minuten (gratis voor leden)

  Maak een afspraak bij de balie, bel 038-4227311 of maak online een afspraak via Facebook.


  Vital Palace heeft ook een hoekje speciaal ingericht met de beste voedingssupplementen en sportartikelen. Wij verkopen producten van XXL, Dedicated, Applied nutritions en OrangeFit. De shop is toegankelijk voor iedereen.


  Nog geen lid en bent u benieuwd naar onze begeleiding? Vraag hier een gratis weekpas aan!

  View More: http://ilkavanwierenphotograpy.pass.us/vitalpalacegeoffrey

  View More: http://ilkavanwierenphotograpy.pass.us/vitalpalacegeoffrey

  Gratis weekpas

  Wij nodigen u van harte uit voor een gratis kennismaking bij Vital Palace. WEEKPAS: 7 dagen onbeperkt trainen inclusief groepslessen, begeleiding en sauna Heeft u geen behoefte aan een weekpas? U kunt ook gewoon een gratis dagpas aanvragen. Meer informatie? Bel 038-4227311

  Lees verder