BETTER BELLY

Better Belly® is een kunststof band om je buik en kan door middel van infraroodwarmte ervoor zorgen dat je vetverbranding met honderd procent toeneemt. De koolstofdraden in de band zorgen voor de verspreiding van de infrarood warmte (ongeveer 55 graden).

Better Belly® laat het lichaam extra vet verbranden door de doorbloeding in de buikzone te activeren. Wanneer u traint zonder de Better Belly® is uw vet koud. Om verbranding te stimuleren is er warmte en bloedcirculatie nodig, de Better Belly® zorgt hiervoor.

De methode is eenvoudig: u gaat 3 keer per week, 4 weken achter elkaar 45 tot 60 minuten trainen. De intensiteit wordt afgestemd op uw fitheid. Voor de eerste training word u gemeten en na de periode van 4 weken opnieuw. Tijdens de training maakt u gebruik van de loopband of fiets. Daarnaast heeft bewegen met de Better Belly® nog andere positieve effecten op het lichaam. Zoals het verminderen van rugklachten, bevordert het soepele spieren en gewrichten, voert het gifstoffen uit uw lichaam af en zorgt voor een betere nachtrust.

Prijzen (inclusief voedingsschema)

Voor leden € 30,- voor 12 keer

Voor niet-leden € 60,- voor 12 keer

Gratis weekpas

Wij nodigen u van harte uit voor een gratis kennismaking bij Vital Palace. WEEKPAS: 7 dagen onbeperkt trainen inclusief groepslessen, begeleiding en sauna Heeft u geen behoefte aan een weekpas? U kunt ook gewoon een gratis dagpas aanvragen. Meer informatie? Bel 038-4227311

Lees verder