CARDIO

  Op het gebied van cardio is Vital Palace vooruitstrevend. Sporters hebben de keuze uit tal van cardioapparatuur. Zo staan er voldoende loopbanden, stepapparaten, roeimachine, abtrainers, fietsen en de nieuwste crosstrainers opgesteld. Alle cardiotoestellen zijn voorzien van flatscreens met 25 kanalen. Een unieke service voor leden van Vital Palace.

  Cardio-fitness is een effectieve methode om de conditie van het hart en de longen te verbeteren en overtollig vet te verbranden. Het trainen op cardioapparatuur is de manier om fit te worden en te blijven en  een verantwoorde manier om de conditie te verbeteren. Bovendien is cardio-fitness gevarieerd en veelzijdig. Er is keuze uit veel verschillende toestellen en dat maakt de training extra leuk en motiverend. In no-time is al resultaat te zien. Cardio is ideaal voor een mooi figuur en een perfecte conditie.

  De cardiotoestellen geven een perfecte work-out van het onder- en bovenlichaam. Aan de hand van gewicht en leeftijd wordt de optimale trainings-hartslag bepaald. Tijdens het sporten wordt de hartslag voortdurend weergegeven op de apparaten, een must voor een effectieve en verantwoorde training. Vanzelfsprekend staan de instructeurs altijd klaar voor het samenstellen van een individueel trainingsschema.

  Vraag hier een gratis weekpas aan en ervaar de kwaliteit van sportschool Vital Palace Zwolle.

  Gratis weekpas

  Wij nodigen u van harte uit voor een gratis kennismaking bij Vital Palace. WEEKPAS: 7 dagen onbeperkt trainen inclusief groepslessen, begeleiding en sauna Heeft u geen behoefte aan een weekpas? U kunt ook gewoon een gratis dagpas aanvragen. Meer informatie? Bel 038-4227311

  Lees verder