Champagnes of Magnesium

_DSC0813

Terwijl ik deze blog type zit ik heerlijk in de zon 27C bij lakeside bij de Wijthermerplas echt mijn favoriete plek, heerlijk aan het water genieten van mensen die aan het wake-boarden zijn, wat een feestje is dit op je vrije dag. Ergens kriebelt het mij ook om dit een keer te proberen, alleen zo dit pure leedvermaak zijn dus gaat dit niet gebeuren.

Jeetje al weer twee maanden voorbij, dat betekent dat we aan het einde van de challenge zitten. Vorige maand is het mij er even totaal bij ingeschoten, de meeste van jullie weten dat ik in de horeca werk, nou de maand april was het echt een feestje met al die feestdagen.

Zo’n blog schrijven kost tijd, daar moet ik dus wel echt even voor gaan zitten, ook met de maanden die eraan gaan komen worden hectisch dus we zullen zien wat de tijd ons brengt.

Bij veel mensen gaat de challenge super en zijn de resultaten fantastisch, daarin tegen zijn mijn resultaten niet zo heel denderend. Helaas strubbelde mijn lichaam wat tegen en kunnen we niet echt de oorzaak vinden waarom mijn lichaam niet reageert.

Jullie kennen mij onderhand een beetje dus ik moet en zou een oplossing vinden om mijn vetpercentage naar beneden te halen, we geven niet zomaar op dus ik ben opzoek gegaan naar wat zou kunnen helpen en misschien heb ik dat gevonden.

Ja we gaan beginnen aan Personal Bodyplan, een aantal vriendinnen van mijn doen aan Personal Bodyplan en ik twijfelde al heel lang om dit zelf ook te gaan doen maar een aantal redenen hield mij elke keer tegen. Nu Vital Palace aangesloten is bij PBP en dit misschien een oplossing is ben ik hiermee gestart.
Ik heb een leuke coach en ik heb er helemaal zin in we gaan zoals gewoonlijk weer keihard knallen. Je ziet alleen maar fantastische resultaten bij PBP leden dus ik ben heel benieuwd. Een van mijn beste vriendinnetjes doet ook aan PBP, zij deed het niet om het afvallen maar juist het fitter worden, wauw zij heeft al zulke goede resultaten geboekt terwijl zij ook lekker aan het genieten is. Een goede balans is de sleutel.

De VitalChallenge’18 ga ik niet winnen maar aan mijn motivatie en inzet heeft het absoluut niet gelegen, elke week train ik 4a 5 keer per week en weeg ik elke dag mijn voeding af, toch heeft gedrag een grote invloed op je leefstijl, ik zal onbewust toch iets verkeerd doen en daar hoop ik met personal body plan achter te komen, als ik erachter ben gekomen wat de struggle is zal ik het zeker met jullie delen.

Ik dacht ik januari laat ik een tijdelijke stop met alcohol (ontwijnen) inlassen, mijn broer doet dit soms en de kilo’s vliegen ervan af niets is wat het lijkt maar onderhand wel 4 maanden geen alcohol, 4 maanden zonder alcohol is voor mij een hele prestatie en ik ben super trots dat ik het zolang heb volgehouden. Veel mensen zijn dit al weer vergeten omdat ik vanaf 1 mei oke ik lieg 29 april (dit is onder dwang gebeurd) weer een drankje heb genuttigd, jeetje wat heb ik het gemist en wat heb ik ervan genoten maar toch ben ik ontzettend blij dat ik het heb vol gehouden. De conclusie is dat het voor mijzelf en voor mijn omgeving is het beter als ik weer lekker een glas wijn ga drinken;) (haha)

Natuurlijk ben ik een klein beetje teleurgesteld want als je mij kent dan weet je dat ik heel competitief ben ingesteld maar helaas dacht mijn eigen lichaam daar even anders over, was het misschien het moment en de tijd niet? Of had het een ander reden? Zeg het maar.. we hebben er in ieder geval keihard voor getraind en dat heeft iedereen gezien.

Ik heb zelf een aantal dingen op een rijtje gezet waardoor het zou kunnen komen, dat ga ik nu komende tijd proberen te veranderen en kijken wat daar uit gaat komen.

Het belangrijkste is dat je gelukkig bent toch? Sinds eind april ben ik weer helemaal gelukkig! Laat de zomer maar komen, ik kan hem wel aan;)
Heb je de passende titel gezien? Juist, deze twee horen bij mijn leven.. Genieten.

Ik wens iedereen heel veel succes met de metingen deze week.. we drinken een glas naast het podium 🙂

Article by VitalPalace