Over ons

  Vital Palace Zwolle onderscheidt zich als sportschool omdat de nadruk gelegd wordt op kwaliteit, luxe, begeleiding en sfeer.
  Een plek waar je keihard kunt trainen, maar ook net zo hard kunt ontspannen. Join the Club!

  Samen met een team van gemotiveerde medewerkers helpen wij dagelijks onze leden om het beste uit zichzelf te halen in een sfeer van positieve energie. Wij zijn sterk in het motiveren van een ieder die aan zichzelf wil werken of een gezond(er) lichaam als doel heeft.

  Wij zijn meer dan een sportschool! Benieuwd? Kom langs voor een rondleiding of vraag hier de gratis weekpas aan!


  VACATURES

  BALIEMEDEWERKER (34 uur)

  Heb jij een positieve instelling en geef je iedereen graag een goed gevoel? Is jouw ideale werkomgeving een plek dat afwisselend is met een sportieve sfeer?

  Wij zoeken een versterking voor ons balie team! 

  In de functie van baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende receptiewerkzaamheden. Omdat een baliemedewerker vaak alleen achter de balie staat is dit een zeer zelfstandige functie. In stressvolle situaties behoor je dan ook je ‘mannetje’ te staan. Daarnaast zorg je ervoor dat de leden tevreden blijven en graag bij ons terug komen. Je bent het gezicht van het bedrijf.

  Functie-eisen:

  • Woonachtig in Zwolle
  • 20 jaar of ouder
  • interesse in sport/fitness
  • zelfstandig
  • representatief
  • gedreven en enthousiast
  • beschikbaar op maandag t/m donderdag en iedere zaterdag

  Vital Palace Zwolle wil zich onderscheiden als sportschool door de nadruk te leggen op kwaliteit, luxe, begeleiding en sfeer. Een plek waar je keihard kunt trainen, maar ook net zo hard kunt ontspannen. Join the Club!

  Stuur jouw cv, motivatie en foto naar [email protected]

  Gratis weekpas

  Wij nodigen u van harte uit voor een gratis kennismaking bij Vital Palace. WEEKPAS: 7 dagen onbeperkt trainen inclusief groepslessen, begeleiding en sauna Heeft u geen behoefte aan een weekpas? U kunt ook gewoon een gratis dagpas aanvragen. Meer informatie? Bel 038-4227311

  Lees verder