GOVEMBER

Ilka-van-Wieren-VP-43

Het thuis zitten, de stress en onzekerheid, het helpt allemaal niet mee om hierbij goed voor jezelf te zorgen. Wij willen je graag helpen en uitdagen tijdens GOvember; werk aan de gezondste versie van jezelf; thuis of in de gym!

Het uiteindelijke doel van deze uitdaging is natuurlijk om door te gaan met sporten en gezond leven na deze maand en zodat jij ook goed voorbereid bent op de VitalChallenge’21.

Wat moet je hiervoor doen?

Beweeg voldoende en eet gezond! Daag jezelf hierbij uit

  • Schoon eten : suikervrij, geen alcohol, meer groente/minder of geen vlees!
  • Meer bewegen: Een dag extra naar de gym, een nieuwe groepsles volgen of vaker naar buiten om actief te bewegen!
  • Extra kracht: een tikkie erbij!
  • 10.000 stappen per dag!

Wij kunnen door de Covid-19 maatregelen helaas geen metingen uitvoeren dus je bent tijdens deze uitdaging zelfverantwoordelijk! Aan jou dus de keuze; NOvember of GOvember?

Hoe kunnen wij je helpen?

Onze coaches nodigen je uit om samen te trainen (natuurlijk op een gepaste afstand).  Maak hiervoor een afspraak bij de balie. Train je liever zelfstandig of thuis?  Dat kan!  Jules zal diverse schema’s in de Vital Palace app zetten. Ook zijn er verschillende schema’s verkrijgbaar bij de balie.

Daan heeft een nieuw voedingsschema voor alle deelnemers klaar. Let op, dit is de basis, een persoonlijk advies is natuurlijk gewenst! Maak een afspraak met Daan om samen naar jouw schema te kijken.

Wil jij dit voedingsschema ontvangen? Stuur ons een mail of DM!

De winnaars:

De jury zal 2 winnaars uitkiezen op basis van fitpunten in de Vital Palace app maar ook op inzet en motivatie. Dus zien wij jij vaak in de gym?

Wij belonen jullie graag! De nummer 1 dame en heer krijgen 3 maanden onbeperkt sporten.

Ook ontvangen deze toppers een cadeaubon van Kootuur & Bagheera, de leukste winkels van Zwolle!

NOTE:

Let goed op jezelf want een maand is kort, zie deze 4 weken als een voorbereiding op de VitalChallenge’21 en dit bijzondere jaar goed af te sluiten door een gezonde invulling tegen aan alle spanningen. Mocht de gym weer dicht gaan, dan dagen wij jullie nog steeds uit om zelfstandig thuis te knallen! Wij zullen jullie dan online blijven motiveren.

En deel jouw recepten, trainingen en motivatie met ons, gebruik #GOvember en tag @vitalpalacezwolle

Ga jij voor GOvember? Aanmelden kan bij de balie of stuur ons en Dm!

Article by VitalPalace