nanny opvang

Bij Vital Palace kan jij op de woensdag ochtend sporten terwijl er goed op je kind(eren) gelet wordt. Zo kan jij ongestoord trainen en ontspannen in de mooie sportschool in Zwolle.

Kinderopvang sportschool Zwolle 


BINNENKORT MEER INFORMATIE OVER DE NIEUWE STARTDATUM VAN ONZE KINDEROPVANG!

Wil je graag sporten, maar heb je geen oppas? Neem je kinderen gezellig mee. Bij Vital Palace bieden wij vanaf nu een kinderoppasservice aan. Terwijl jij sport zorgen de medewerkers van Nanny for a day voor het vermaak van je kind(eren).
Machteld en Stephanie zijn diplomeerde pedagogisch medewerkers, die met veel liefde en goede zorg op je kind(eren) letten.

Indien je gebruik wilt maken van onze kinderopvang, verzoeken wij je vriendelijk onderstaande huisregels goed door te lezen en na te leven. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je een zorgeloze en prettige work-out hebt, terwijl de kids plezier hebben!

 • Onze kinderopvang is alleen op woensdag geopend van 09.00-12.00 uur.
 • Aanmelden en afmelden is verplicht via de app van Vital Palace.
 • Bij geen afmeldingen zullen wij de kosten wel berekenen.
 • Vrij in keuze van brengen en ophalen tussen 09.00-12.00 uur (er is een mogelijkheid dat wij dit in de toekomst gaan wijzigen naar shifts van 1,5 uur)
 • Leeftijd kinderen tussen 2mnd – 4 jaar.
 • Tijdens de aanwezigheid van de ouders, blijven zij verantwoordelijk voor hun kind(eren)!
 • Vital Palace of Nanny's for a day kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het kwijtraken van goederen. Jasjes, mutsen, sjaals, handschoentjes in de tassen van de kinderen doen en opruimen in de lockers. Dit voorkomt kwijtraken.
 • Maxi-Cosy op de daarvoor bestemde plaats neerzetten.
 • Zorg voor reserve luiers en ondergoed voor het kind.
 • Breng eventueel een fruit/groentehapje en/of kant en klare fles mee. Graag met de naam van het kind duidelijk op het potje/flesje vermeld. Wij horen graag als er bijzonderheden zijn.
 • Indien kinderen erg verkouden zijn, verhoging of koorts, of eventueel een kinderziekte hebben, kunnen wij hen niet in de opvang toelaten.

 


Kosten: € 7,50- per keer losse aanmelding per kind. Of je kiest voor een 10 rittenkaart van €60,-

Betalingen voor deze kinderopvang gaan via Nanny for a day! Betalingen voor het sporten gaan via Vital Palace. Bekijk hier de tarieven.

Voorbeeld: jij sport elke woensdag ochtend voor €19,50 per maand. Voor de kinderopvang heb je de volgende keuzes: Je kan kiezen voor een losse les voor €7,50 per keer (€30,- per maand) of je kiest voor een strippenkaart dan is het €6,- les keer (€24,- per maand). Je zou dan voor €43,50 per maand, 1 keer per week kunnen trainen inclusief kinderopvang.

Heb jij nog niet zoveel ervaring in een sportschool? Begeleiding is mogelijk op de woensdag ochtend! Maak hiervoor een afspraak bij de balie.


Meer informatie over Machteld & Stephanie? Kijk op hun site -> www.nannysforaday.nl


Op de zondag ochtend bieden wij ook kinderopvang aan voor kids van 4-12 jaar, namelijk in de KidsClub!