KRACHTTRAINING

  Vital Palace Zwolle is de plek bij uitstek voor krachttraining. Onze apparatuur is werkelijk ‘state of art’. In de zeer ruime sportzaal met airconditioning staat alles voor u klaar. Bij de eerste kennismaking zorgen instructeurs voor een optimale begeleiding. Zij vertellen u alles over de werking van de verschillende apparaten en helpen u bij het opstellen van een persoonlijk trainingsschema.

  Veel mensen associëren krachttraining met zware gewichten en ingewikkelde apparaten, maar krachttraining gaat veel verder. Krachttraining is een effectief middel om blessures te voorkomen, om spierkracht te kweken en om zo tot betere prestaties te komen. Krachttraining versterkt de spieren en dat zorgt voor een betere bescherming van de gewrichten.

  Uiteraard is er verschil tussen krachtraining voor mannen en vrouwen en de zichtbare, lichamelijke resultaten hiervan. Bij mannen kan het leiden tot een sterkere en grotere structuur van de spieren. Bij vrouwen is het hoofdzakelijk gericht op figuurcorrectie en spierversteviging.

  Voor iedere spiergroep bestaan gepaste oefeningen voor een optimaal resultaat. Bij het trainen van de spieren staan de elementen maximale kracht, spiermassa en uithoudingsvermogen van de spieren centraal.

  Enkele voordelen van krachttraining op een rij:

  – Meer spiermassa

  – Vermindering lichaamsvet

  – Verlaging bloeddruk

  – Verbetering cholesterolgehalte

  Vraag hier een gratis weekpas aan en ervaar de kwaliteit van Vital Palace

  Gratis weekpas

  Wij nodigen u van harte uit voor een gratis kennismaking bij Vital Palace. WEEKPAS: 7 dagen onbeperkt trainen inclusief groepslessen, begeleiding en sauna Heeft u geen behoefte aan een weekpas? U kunt ook gewoon een gratis dagpas aanvragen. Meer informatie? Bel 038-4227311

  Lees verder