Mijn doel is nog steeds om te winnen!

Carola

Het is vandaag 17 april, dus we kunnen wel zeggen op de helft van de challenge en ben zo benieuwd hoe het met iedereen gaat. Hoe ver ben je met je doelen? Heb jij ook het idee door mee te doen aan de challenge je een soort van juiste duwtje in de rug hebt gekregen om een vitaal leven te leiden?
Heb je überhaupt goed nagedacht over wat je doelen zijn? Of doe je alleen maar mee om te winnen?

Hoe zit het met mijn eigen doelen?

Gisteren was mijn tussenmeting en hier maakte ik mij wel een beetje zorgen over want ik vind dat er bij mij erg weinig gebeurt. Door dit gevoel ben ik nu ook iets anders gaan trainen, meer cardio. Misschien heb je al voorbij zien komen op insta ofzo dat ik iedere ochtend belachelijk vroeg in de sportschool ben, namelijk al om 7 uur. Ik zeg belachelijk vroeg maar stiekem vind ik het heerlijk. Lekker een uurtje cardio in de ochtend. Vanwege mijn enkel blessure kan ik niet hardlopen dus daarvoor in de plaats loop ik constant 6 km per uur op een heling van 6% en als interval wissel ik dan tussen de 6% en 9% heling (iedere minuut of enkele minuten er tussen).
Mocht je een keer mee willen lopen? Kom dan ook gezellig om 7 uur ?

In de maand april heeft Vital Palace een hele leuke actie. Alle leden mogen de hele maand lang de better belly gratis gebruiken. Klik hier voor uitleg over de better belly.

En dan probeer ik ongeveer 4 x per week ’s avonds krachttraining te doen. Verder heb ik een paar weken geleden Core & Stability ontdekt. Ook super leuk en lekker om te doen. Monique geeft echt een leuke les. Mocht je goeie oefeningen willen leren voor je core moet je echt een keer meedoen. Deze les wordt gegeven op dinsdag avond om 20:15 uur.

Nu weer even terug naar mijn doelen:
Ik was blij verrast tijdens mijn meting. Verder ga ik niet teveel vertellen want ik wil het nog wel spannend houden. Mijn doel is nog steeds om te winnen. En om te winnen moet ik echt nog wel even knallen aankomende weken. Nu is het de kunst om het vol te blijven houden, en om het vol te kunnen blijven houden moet je jezelf motiveren. Ik denk dat het ook belangrijk is om eens iets anders te doen. Het is weer lekker weer dus je zou lekker naar buiten kunnen gaan om te trainen.
Blijf jezelf uitdagen en zorg dat je het leuk houd. Iedereen heeft weleens momenten dat je minder gemotiveerd bent door wat voor oorzaak dan ook. En hoe lekker is het dan als je wel bent wezen trainen ?

Verder moet ik wel iets eerlijk bekennen.  Agnes en ik trainen samen zoals je al eerder hebt kunnen lezen of je weet omdat je ons regelmatig samen ziet. Ze heeft nog een eigen challange namelijk: ontwijnen. Echt mijn complimenten voor Agnes, wat ben ik trots op haar!! Ze heeft al vanaf 2 januari geen druppel meer gedronken! Helaas heb ik blijkbaar toch echt geen ruggengraat en moet eerlijk bekennen dat ik hier en daar wel een klein wijntje heb gedronken..
en moet ook eerlijk bekennen dat ik mij hier wel heel schuldig over voel. Aan de andere kant zijn mijn resultaten beter dan verwacht en heb nu een ander doel met mijzelf afgesproken. Deze ga ik pas verklappen als het gelukt is ?
Daarbij ben ik ook echt een voorstander van een gebalanceerd leven, zoals ik hierboven al zei dat je het leuk voor jezelf moet houden en eerder heb ik al eens benoemd dat het belangrijk is om haalbare doelen te stellen. Dit geldt net zo goed voor mijzelf.

Iedereen die mee doet aan de challenge, ik wens jullie heeeeeel veel succes!! Nog even volhouden en dan zijn we 1 juni hopelijk allemaal heel blij met ons zelf.
Laat even weten hoe het met je gaat tijdens deze challenge, vind ik leuk!

Article by VitalPalace