SugarChallenge

VP-SugarChallenge2

Tijd voor een nieuwe uitdaging: Suikervrij leven ! Doe jij met ons mee? 

Het wordt steeds duidelijker dat suiker en snelle koolhydraten niet gezond zijn voor ons lichaam. Ze beroven je van je energie, zijn een belangrijke mede-veroorzaker van veel van onze ´welvaartsziekten´ en ´chronische aandoeningen´ en: ze maken je dik en hongerig doordat ze de stofwisseling en je brein behoorlijk in de war schoppen.

Doordat suikers en snelle koolhydraten extreem verslavend zijn voor je brein, is het vaak lastig om ze te laten staan. Toch is het verminderen van je dagelijkse suikerconsumptie makkelijker en goedkoper dan je denkt. Als je het op de juiste manier doet tenminste. Hoe je dit het beste aan kunt pakken en welke drie stappen je kunt zetten om gelijk al je dagelijkse suikerconsumptie heel eenvoudig met
75% terug te draaien leer je tijdens de SugarChallenge.

Carola is orthomoleculair voedingscoach en epigenetisch therapeut. Ze is haar hele leven een enorme suikerjunk geweest en leeft dankzij haar zelfontwikkelde Sugarchallenge-methode inmiddels zo goed als suikervrij. Ze schreef hierover 7 boeken waarvan de afgelopen jaren ruim 100.000 exemplaren zijn verkocht.

www.sugarchallenge.nl

Maandag 25 september start FitZwollie Anja met de SugarChallenge. LET’S SUGARCHALLENGE!

Volg haar op deze site of op onze FitZwollies facebook/instagram!


Vrijdag 8 september was Carola te gast bij Vital Palace

Foto: Carola van Bemmelen met Mirjam en Anja (FitZwollies) tijdens de Lezing: Suikervrij leven in de praktijk!

IMG_6069

Article by VitalPalace