Blijf ons supporten!

Ilka-van-Wieren-VP-51
Wij kunnen niet wachten om jullie weer te zien! In de tussentijd blijven wij graag online, in het park of op de parkeerplaats in contact met jullie. Bekijk onze YouTube work-outs , doe mee met onze live work-outs, bootcamp of train zelfstandig op de parkeerplaats.

6 tips om deze lockdown (zonder Vital Palace) door te komen!
  1. Zorg voor een persoonlijk voedingsschema. Eet voldoende groente en fruit. Vraag het basisschema aan via [email protected] Bij opening kan jij weer afspraken met Daan om jouw voedingsschema aan te passen. 
  2. Blijf dagelijks bewegen en minimaal 3 dagen intensief (wandelen, fietsen, bootcamp, hardlopen of home work-outs).
  3. Zorg voor de juiste aanvulling van supplementen zoals Omega-3, Vitamine D, Vitamine C en magnesium. Orange fit heeft deze perfecte basis.
  4. Pak je rust, slaap voldoende en zorg goed voor een goede geestelijke gezondheid. Besteed meer tijd aan yoga/mediteren.
  5. Bereid je voor op de VitalChallenge’21. Begin maart gaan wij weer van start, geheel Covid proof kan jij deze challenge starten en finishen.
  6. Blijf in contact met ons, stuur ons gerust een berichtje of deel jouw activiteiten op social media. Dat vinden wij erg tof!

OOST WEST,VITAL BEST! 


Live work-outs! Check de Vital Palace app (rooster) voor de komende lessen. Je ontvangt een paar uur voor de les een link van ons.
 

Article by VitalPalace