Cardio workout op een loopband

Cardio

Op het gebied van cardio is Vital Palace vooruitstrevend. Sporters hebben de keuze uit tal van cardioapparatuur. Zo staan er voldoende loopbanden, stepapparaten, roeimachine, abtrainers, fietsen en de nieuwste crosstrainers opgesteld. Alle cardiotoestellen zijn voorzien van flatscreens met 25 kanalen. Een unieke service voor leden van Vital Palace.

Cardio-fitness is een effectieve methode om de conditie van het hart en de longen te verbeteren en overtollig vet te verbranden. Het trainen op cardioapparatuur is de manier om fit te worden en te blijven en  een verantwoorde manier om de conditie te verbeteren. Bovendien is cardio-fitness gevarieerd en veelzijdig. Er is keuze uit veel verschillende toestellen en dat maakt de training extra leuk en motiverend. In no-time is al resultaat te zien. Cardio is ideaal voor een mooi figuur en een perfecte conditie.

De cardiotoestellen geven een perfecte work-out van het onder- en bovenlichaam. Aan de hand van gewicht en leeftijd wordt de optimale trainings-hartslag bepaald. Tijdens het sporten wordt de hartslag voortdurend weergegeven op de apparaten, een must voor een effectieve en verantwoorde training. Vanzelfsprekend staan de instructeurs altijd klaar voor het samenstellen van een individueel trainingsschema.

Gratis weekpas aanvragen