Foto van winnaar VitalChallenge met Trofee

Vital-
challenge

Get ready to rumble! Vital Palace organiseert alweer de 10e VitalChallenge voor al haar leden. Uitdagende trainingsschema’s, persoonlijke voedingsplannen en verschillende coaches die je kunnen helpen om jouw doel voor dit jaar te behalen. Ga jij de uitdaging aan?

DE UITDAGING

Je doet er als sporter alles aan om fit te blijven. Zoveel mogelijk bewegen, gezond eten, de fiets nemen in plaats van de auto en ga zo maar door. Maar dat ene vetje zit je toch in de weg. Of, je conditie is toch nog net niet wat het geweest is. Kortom: Je wil graag (weer) de gezondste versie van jezelf zijn.
De VitalChallenge is een competitieve en sportieve uitdaging waarbij we jou challengen om binnen drie maanden nét dat beetje extra te geven. Een wedstrijd waarin je je eigen gestelde doelen mag bepalen. Tof aspect aan deze wedstrijd is dat je zowel met en tegen andere Vital’ers de strijd aan gaat. Samen kom je altijd verder!

BEPAAL JE FOCUS
Elke deelnemer mag zelf bepalen wat zijn of haar doel is. Waar leg jij dit jaar je focus op? Not sure yet? Onze coaches staan voor je klaar om je te helpen zodat je goed kunt bepalen welk persoonlijk doel jij dit jaar voor de VitalChallenge stelt.

De meest gekozen doelen:

 • Droogtrainen
 • Vetpercentage verminderen
 • Conditie verbeteren
 • Afvallen
 • Meedoen of uitlopen van een Halve Marathon
 • Groeien in spiermassa

Alvast even vrijblijvend kletsen met een van onze coaches? Of alvast starten met de eerste stapjes van jouw doel? Kom langs onze Vital Huiskamer of maak een afspraak met een van onze coaches via: 038-4227311

AAN DE SLAG!
Na het bepalen van jouw doel ga je drie maanden lang aan de slag met je eigen of door de coach verkregen eet- en trainingsschema’s. We organiseren diverse toffe clinics en actieve workshops die aansluiten bij de verschillende doelen. Daarnaast -en dat is eigenlijk het allermooiste van deze hele challenge- strijd je ook vooral met je mede Vital’ers. Toch fijn om even je struggels te kunnen delen wanneer je het even moeilijk hebt met je voeding en/of traningsschema. We’re all in this challenge together!

Basis voedingsschema; check hier

De Halve marathon clinic!

Een hardloop clinic van 12 weken om samen met een ervaren trainer je voor te bereiden op de Halve marathon op zaterdag 8 juni 2024.  Meer informatie hierover? Mail naar info@vitalpalace.nl of vraag Anika.

AL I DO IS WIN WIN WIN..
Ga jij voor de top 10? Of stiekem eigenlijk gewoon voor het podium? Top! Vinden we leuk! Om te kunnen bepalen wie uiteindelijk de winnaars zijn meten we aan de hand van een aantal punten je vorderingen. We kijken naar je gewicht, je vetpercentage en het aantal centimeters van bijvoorbeeld je heup en je taille.

Dit doen we in drie fases:

 1. Eerste meting (28,29 februari en 1 maart)
  Tijdens de eerste meting bespreek je gezamenlijk met de coach jouw doel. Gezamenlijk maken jullie een plan van aanpak. Een afspraak maken voor de eerste meting is verplicht.
 2. Tussenmeting (10 en 11 april)
  Na 6 weken kom je weer langs voor een meting. Hoe gaat het nu? Wat kunnen we eventueel veranderen? Is het nodig, kun je samen met je coach je eet- en trainingsschema’s aanpassen. En door!
 3. 3. Eindmetingen (22, 23 en 24 mei)
  De eindstreep, ein-de-lijk, daar is ‘ie na zoveel weken de eindmetingen.

Veel deelnemers delen deze drie maanden over zijn of haar VitalChallenge-journey. Hoe gaat het? Wat gaat goed en wat kan beter? Wat is suuuuuper moeilijk? VitalChallenge deelt zoveel mogelijk van deze stories op de Vital Palace socials #VitalChallenge24
Hou dus de socials in de gaten voor een beetje Challenge-support -> Facebook/Instagram

THE JURY
Voor het bepalen van de winnaar kijkt de Vital Palace Jury naar drie hoofdpunten:

 1. Je gestelde doel en het behaalde resultaat (feitelijk: wat hebben je metingen opgeleverd?)
 2. Je inzet en doorzettingsvermogen (heb jij een beetje actie in de taxi laten zien?)
 3. Figuurcorrectie (Summerbody ready?)

SUPER PRIJZEN!
Prijs 1: Je bent een stukje fitter en gezonder geworden én je bent meer te weten gekomen over voeding, training en techniek. Daarnaast ontvangen de top 3 dames en de top 3 heren de volgende prijzen van Vital Palace:

1e prijs: 3 maanden gratis sporten
2e prijs: 2 maanden gratis sporten
3e prijs: 1 maand gratis sporten

Ook verdelen meer dan 20 lokale ondernemers uit Zwolle geweldige prijzen voor de top 3 heren en top 3 dames.
Maar dat is niet alles. Ook kiest de jury een overall winnaar, degene die het écht verdiend om VitalChallenge winnaar  te zijn. Deze winnaar ontvangt de felbegeerde beker en nog meer prijzen!

Vrijdag 31 mei 2024 de prijsuitreiking!

EEN KLEIN BEETJE VITAL-LIEFDE..
LET OP! Niemand is natuurlijk verplicht om met een van onze coaches te werken. Je mag het ook all by yourself doen, geen enkel probleem! Wij bieden dit gratis en met veel liefde aan onze leden aan. Ben je lid, dan zitten de begeleiding en schema’s inclusief in je Vital abonnement.

VITALPALACE APP
Download de VitalPalace App want tijdens de challenge is het belangrijk om je voedingsdagboek goed bij te houden. Deze app is alleen voor leden. Ben je je gegevens kwijt? Vraag aan de balie in de Vital Huiskamer jouw inloggegevens op.

Gratis weekpas aanvragen