Foto van Ergoline Zonnebank bij Vital Palace Zwolle

Zonne-
studio

Welkom bij de meest gastvrije en schoonste zonnestudio van Zwolle! Bij Vital Palace vindt u de zonnebanken van Ergoline. U kunt bij ons zonnen met óf zonder afspraak.

De goedkoopste zonnestudio van Zwolle!

vaste lage prijs: 20 minuten zonnen voor €9,50

Bij de zonnebanken heeft Vital Palace gekozen voor het merk Ergoline en dat is een zeer bewuste keuze. Ergoline is al jaren de onbetwiste nummer 1 in de zonnebank wereld. De zonnestudio is beschikbaar voor leden en niet leden. Zonnestudio Zwolle heeft gratis parkeerplaatsen en is op loopafstand van het centrum en het station.

Prijzen per minuut:

Ergoline 800 €0,70 per minuut
Ergoline 700 €0,70 per minuut
Ergoline 600 €0,60 per minuut

Overige acties :

  • Zontegoed kaart van €60,- met €15,- gratis zon minuten
  • HappyHours : 20 minuten voor €7,50

Openingstijden

De zonnestudio is geopend volgens de tijden van Vital Palace:

Maandag t/m vrijdag
7.00 - 22.00 uur

Zaterdag
8.00 - 18.00 uur

Zondag

9.00 - 18.00 uur

Informatie over zonnen bij Vital Palace

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat gebruik van de zonnebank de gezondheid kan bevorderen. Zo zorgt kunstmatig zonlicht voor een lagere bloeddruk en cholesterolgehalte. Ook wordt de kans op een hartinfarct verminderd en heeft het een beschermende werking tegen borstkanker en kanker van de dikke darm. Bovendien bevordert UV-licht de aanmaak van bepaalde immuuncellen die in het menselijk lichaam de strijd aangaan met virussen en bacteriën en wordt het met succes ingezet in de strijd tegen huidziekten. Verder bevordert UV-licht het prestatievermogen. Bij Vital Palace kunt u altijd terecht voor een vakkundig en eerlijk advies. Voor het geld hoeft u het zeker niet te laten. De prijzen liggen bij Vital Palace maar liefst 30% lager dan de adviesprijzen.

Zoncosmetica

Voor het zonnen onder een zonnebank is het ook van belang dat je een zoncosmetica gebruikt. Deze zorgt dat uw huid mooier en dieper bruint en uw huid de kleur langer vasthoud, daarnaast heeft het een verzorgende functie en blijft uw huid langer jong. Wij verkopen producten van tannymaxx & darksun.

Overige informatie zonnebanken

Gebruik van zonnebanken is alleen toegestaan aan personen van 18 jaar en ouder.
Zonnen zonder afspraak! Wilt u wel graag reserveren of meer informatie? Bel ons gerust 038 422 7311

Gratis weekpas aanvragen