GROEPS-
LESSEN

We hebben een breed aanbod aan groepslessen, voor alle niveaus en leeftijden. Werken aan je conditie, spieren opbouwen of even helemaal ontstressen. Ga samen met andere gemotiveerde sporters aan de slag onder professionele begeleiding! Bekijk hier het complete overzicht.

HIIT

Verleg je grenzen met diverse materialen zoals kettlebells, gewichten en jump ropes maar natuurlijk ook je eigen lichaamsgewicht.
Meer informatie

Jumping fitness

Jumping Fitness is een dynamische conditietraining op speciaal hiervoor ontwikkelde trampolines.
Meer informatie

Spinning/ROCycle

Spinning is het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil werken aan zijn of haar conditie en voor de versteviging van de billen, buik en benen.
Meer informatie

Bodyshape

Body Shape is een zeer complete en gevarieerde groepsles. Er wordt op plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding.
Meer informatie

Bodypump

Bodypump is de snelste manier om in vorm te raken, vet te verbranden en een strakker lichaam te krijgen. Het is een spierverstevigende groepsles met gewichten.
Meer informatie

Core & Stability

Core training is een workout die de kern van het lichaam (rug, buik en bekken) sterker en stabieler maakt en de flexibiliteit en balans van het lichaam verbetert.
Meer informatie

Kickfit

Kickfit is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan. Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de Kickbag.
Meer informatie

Yoga

Een afwisselende les met stukken Power, Flow en Hatha Yoga. We werken aan lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen maar ook pakken we onze rustmomenten.
Meer informatie