GROEPS-
LESSEN

We hebben een breed aanbod aan groepslessen, voor alle niveaus en leeftijden. Werken aan je conditie, spieren opbouwen of even helemaal ontstressen. Ga samen met andere gemotiveerde sporters aan de slag onder professionele begeleiding! Bekijk hieronder het complete overzicht.
En checkhier het rooster!

BOOTCAMP

Elke zaterdagochtend bieden wij een heerlijke workout aan in het park!
Meer informatie

Smallgroup training

Boost je work-out: persoonlijke aandacht, onder begeleiding van gemotiveerde powergirls en nieuwe trainingstechnieken.
Meer informatie

Jumping fitness

Jumping Fitness is een dynamische conditietraining op speciaal hiervoor ontwikkelde trampolines.
Meer informatie

Spinning/gocycle

Spinning is het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil werken aan zijn of haar conditie en voor de versteviging van de billen, buik en benen.
Meer informatie

Bodyshape

Body Shape is een zeer complete en gevarieerde groepsles. Er wordt op plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding.
Meer informatie

Bodypump

Bodypump is de snelste manier om in vorm te raken, vet te verbranden en een strakker lichaam te krijgen. Het is een spierverstevigende groepsles met gewichten.
Meer informatie

Core & Stability

Core training is een workout die de kern van het lichaam (rug, buik en bekken) sterker en stabieler maakt en de flexibiliteit en balans van het lichaam verbetert.
Meer informatie

Kickfit

Kickfit is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan. Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de Kickbag.
Meer informatie

Yoga

Een afwisselende les met stukken Power, Flow en Hatha Yoga. We werken aan lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen maar ook pakken we onze rustmomenten.
Meer informatie