YOGA

  Power Yoga behoort tot de stroming van de Hatha Yoga en is afgeleid van de traditionele Asthanga Yoga. Het is een actieve vorm van yoga waar krachtige houdingen worden afgewisseld door middel van soepele overgangen. Dit zorgt voor een dynamische flow tijdens de lessen. Het lichaam wordt uitgedaagd om krachtige houdingen uit te voeren maar ook om de focus te houden. 

  De lessen starten altijd met aarden gevolgd door de zonnegroeten. Daarna volgt er een serie van staande, zittende en liggende houdingen. De les wordt afgesloten met de eindontspanning, de savasana. Wat Dorien belangrijk vind in haar lessen is dat ieder niveau mee kan doen. Dorien bied tijdens de les daarom ook verschillende opties aan.

  Ben je een ervaren yogi of juist een beginner? Meedoen kan op jouw niveau en tempo.

  Check hier het huidige groepslesrooster


  Pilates 

  Pilates is een full body work-out met de nadruk op de dieperliggende core-spieren. We gaan dieper in op de anatomie en keren steeds weer terug naar de basisprincipes van de pilates: centering, concentratie, controle, precisie, adem en flow. 

  De Pilates is geschikt voor iedereen, ook wanneer je herstellende bent van een blessure.

  Check hier het huidige groepslesrooster


  Wil jij graag een proefles volgen? Bel 038-4227311, mail naar [email protected] of vraag de gratis weekpas aan!

   

  Gratis weekpas

  Wij nodigen u van harte uit voor een gratis kennismaking bij Vital Palace. WEEKPAS: 7 dagen onbeperkt trainen inclusief groepslessen, begeleiding en sauna Heeft u geen behoefte aan een weekpas? U kunt ook gewoon een gratis dagpas aanvragen. Meer informatie? Bel 038-4227311

  Lees verder