Een winnaar van 2022 aan het woord!

30
January
2023
-
NIEUWS

Mijn naam is Alida Slotman, ik sport sinds 2018 bij VitalPalace en besloot in 2022 mee te doen aan de Vital Palace Challenge.

Op 2 maart 2022 stond de eerste meting. Je mag een eigen doel stellen, mijn idee was 5 kilo afvallen. Daan stelde voor om voor 8 te gaan voor een gezond gewicht. Dat leek onmogelijk, 8 kilo in 3 maanden? Dit zette tegelijkertijd direct de knop verder om, nu is het alles of niets! Ik ging voor die hoofdprijs de SMEG-koffiemachine!

Ik kreeg training en voeding advies vanuit Vital Palace. Het zorgde ervoor dat ik in een goed sportritme kwam, niet gaan was geen optie. Daarnaast was het een stok achter de deur om gezond te eten, geen alcohol te drinken en ‘’nee’’ zeggen werd makkelijk. De tussenmeting motiveerde, al meer dan 4 kilo afgevallen en dus al over de helft!

Nog 1,5 maand doorzetten. 28 mei, de eind meting; 8,9 kilo afgevallen!

Hiermee niet de hoofdprijs, maar wel de eerste plek van de dames en mega veel leuke prijzen gewonnen.

Met coach Daan & overall winnaar Jan

En wel belangrijker, ik zat super lekker in mijn vel, heb mijn lijf beter leren kennen, ben anders gaan trainen, ging lekker de zomer in en een positieve ervaring om een persoonlijk doel te halen.

Doordat de Challenge drie maanden duurde heeft het aangezet tot blijvend veranderend sportritme. Het eten daarentegen blijft lastig zonder die stok achter de deur, dus ik denk maar op naar de nieuwe Challenge van 2023!

AfterParty 2022