LICHAAM & GEEST

10
March
2024
-
NIEUWS

Verrijk jouw fitnessreis met verdieping en ontspanning.

Vrijdag 22 maart 19:00 - 20:30 uur

Workshop: innerlijke rust

met holistisch coach Simone Schreur

Ontdek de kracht van innerlijke rust! Tijdens deze sessie duiken we in de kunst van meditatie en zelfontdekking. Simone begeleidt je door twee krachtige oefeningen gericht op ontspanning en het verbinden met je eigen gevoelens.

Ga naar huis met waardevolle inzichten en technieken die je helpen om in je dagelijkse leven een dieper gevoel van kalmte en bewustzijn te ervaren.

_______________

Zaterdag 6 april 10:00 - 12:00 uur

Theeproeverij van de theemakers na de work-outs Jumping Fitness & Bodyshape. Laat je zintuigen ontwaken met een thee proeverij die je gezondheid ten goede komt. Even gezellig bijkomen na de lessen van Karin en Pablo.

Opgeven voor deze proeverij is niet nodig, kom naar de gym in deze tijd en geniet mee.

_______________

Vrijdag 19 april 19:00 - 21:00 uur

Masterclass: Magische hormonen

met orthomoleculair therapeut Kimberly Buiter

Met de masterclass magische hormonen wil ik - Kimberly Buiter je laten zien dat hormonen fantastische stofjes zijn als ze vóór je werken. Als je hormonen  en darmen fantastisch werken, straalt je huid en voel jij je 10x beter. Je vliegt de week door en je bent die partner, moeder en vriendin die je wilt zijn.

We gaan deep diven in de vrouwelijke cyclus en geen enkel onderwerp blijft je bespaard. Van opgeblazen borsten, tot droge poezen & ontlasting. Alles doet er toe om je gezond, energiek en sexy te voelen! Jij doet er ook toe mooie vrouw! Wees erbij en heb je vragenlijst paraat!