SPECIALS

Ben jij student?

Als student is het leven erg hectisch en daarom stimuleren wij jongeren om te trainen tijdens hun studie. Beweeg zo veel mogelijk tijdens het afstuderen, toetsen of deadlines. Hierdoor blijf je actief en kan je stof beter tot je nemen. Je traint altijd onder professionele begeleiding. Deze service en persoonlijke trainingschema’s zijn geheel gratis.

Actie: Jij als student (vertoon van studenten pas) betaalt geen inschrijfkosten en ontvangt een waardebon t.w.v. 15 minuten zonnen onder Ergoline naar keuze. Deze actie is altijd geldig.

Bent u 65+?

Ouder worden gaat vanzelf. Daar hoeft u niets voor te doen. Maar als u vit(a)al en gezond ouder wilt worden, en de eventuele kleinkinderen wilt bijhouden, dan zult u zelf in actie moeten komen. Sporten helpt u om zolang mogelijk vit(a)al te blijven en u fit te blijven voelen.

Naast het werken aan uw gezondheid, is er ook aandacht voor ontspanning en sociale contacten. Na het sporten is er de mogelijkheid om te genieten van een lekker kopje koffie of thee aan de bar.

Actie: U betaalt geen inschrijfkosten(t.w.v. €15,-). Deze actie is altijd geldig.

Bent u nieuwsgierig geworden en lijkt het u leuk om kennis te maken met onze sportschool?

Vraag hier uw gratis weekpas aan of kom gerust langs voor een rondleiding.

Meer informatie over de prijzen? Kijk hier