View More: http://ilkavanwierenphotograpy.pass.us/vitalpalace-mirjam

Bodyshape

Body Shape is een zeer complete en gevarieerde groepsles. Er wordt op plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding.

VitalpalaceSfeer.SanneVenhuizen.-26-opt

Kickfit

Kickfit is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan. Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de Kickbag. KickFit is de manier om in shape te komen en te blijven.

_DSC0410

Bodypump

Bodypump is de snelste manier om in vorm te raken, vet te verbranden en een strakker lichaam te krijgen. Het is een spierverstevigende groepsles met gewichten.

175A7682

Yoga

Een afwisselende les met stukken Power , Flow en Hatha Yoga. We werken aan lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen maar ook pakken we onze rustmomenten.

View More: http://ilkavanwierenphotograpy.pass.us/vitalpalace-mirjam

Core & Stability

Core training is een workout die de kern van het lichaam (rug, buik en bekken) sterker en stabieler maakt en de flexibiliteit en balans van het lichaam verbetert.

_DSC0477

Spinning

Spinning is het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil werken aan zijn of haar conditie en voor de versteviging van de billen, buik en benen

175A7713

Jumping Fitness

Jumping Fitness is een dynamische conditietraining op speciaal hiervoor ontwikkelde trampolines.

DSC_0193

HIIT

Verleg je grenzen met diverse materialen zoals kettlebells, gewichten en jump ropes maar natuurlijk ook je eigen lichaamsgewicht.