View More: http://ilkavanwierenphotograpy.pass.us/vitalpalace-mirjam

  Bodyshape

  Body Shape is een zeer complete en gevarieerde groepsles. Er wordt op plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding.

  VitalpalaceSfeer.SanneVenhuizen.-26-opt

  Kickfit

  Kickfit is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan. Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de Kickbag. KickFit is de manier om in shape te komen en te blijven.

  _DSC0410

  Bodypump

  Bodypump is de snelste manier om in vorm te raken, vet te verbranden en een strakker lichaam te krijgen. Het is een spierverstevigende groepsles met gewichten.

  175A7682

  Yoga

  Een afwisselende les met stukken Power , Flow en Hatha Yoga. We werken aan lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen maar ook pakken we onze rustmomenten.

  View More: http://ilkavanwierenphotograpy.pass.us/vitalpalace-mirjam

  Core & Stability

  Core training is een workout die de kern van het lichaam (rug, buik en bekken) sterker en stabieler maakt en de flexibiliteit en balans van het lichaam verbetert.

  _DSC0477

  Spinning

  Spinning is het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil werken aan zijn of haar conditie en voor de versteviging van de billen, buik en benen

  175A7713

  Jumping Fitness

  Jumping Fitness is een dynamische conditietraining op speciaal hiervoor ontwikkelde trampolines.

  DSC_0193

  HIIT

  Verleg je grenzen met diverse materialen zoals kettlebells, gewichten en jump ropes maar natuurlijk ook je eigen lichaamsgewicht.